Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخواست عربستان برای حضور در مذکرات احتمالی برجام، تصویربرداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش اسرائیل، حمله هوایی جنگنده‌های سعودی ـ اماراتی به مناطق مسکونی یمن و استقبال گسترده بین‌المللی از توافق برای حل بحران قطر، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، باید به توطئه سایبری تشکیلات بن سلمان برای حذف ولیعهد سابق عربستان نیز اشاره کرد.

به گزارش تابناک، وکلای محمد بن نایف، ولیعهد و وزیر کشور سابق به زندان افتاده عربستان قربانی یک حمله مداوم و هماهنگ در شبکه های اجتماعی از داخل عربستان شده که ریسک به خطر انداختن امنیت شخصی او را به همراه دارد.

به گزارش روزنامه گاردین، وکلای محمد بن نایف در نامه‌ای به یوتیوب از این سایت خواستند تا یک ویدیو محتوی این ادعا که او مشغول دسیسه چینی برای سرنگون کردن محمد بن سلمان ولیعهد عربستان بوده را حذف کند و این ویدیو در بردارنده ریسک تلافی و آسیب علیه او است.

یوتیوب هنوز در قبال این شکایت اقدام نکرده است.

از سوی دیگر بر اساس تحقیقات مشخص شده که جهش همزمان تعداد توئیتها در آستانه انتخابات آمریکا محتوی این ادعا که محمد بن نایف بخشی از دسیسه "دولت عمیق" تحت رهبری دموکراتها برای بی ثبات کردن خاندان سلطنتی عربستان است، عمدتا از طریق باتهای اینترنتی اداره شده توسط حامیان بن سلمان هماهنگ شده بودند.

این دو تحول وضعیت خطرناک بن نایف ۶۰ ساله را که نزدیک به دولت اوباما و جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق بوده را برجسته می سازد. این وزیر کشور سابق عربستان که نقشش در تحت کنترل گرفتن القاعده در داخل عربستان در پی حملات ۱۱ سپتامبر در نیویورک بسیار مهم قلمداد می‌شود، از ماه مارس تحت بازداشت خانگی قرار گرفته است.او در سال ۲۰۱۷ از ولیعهدی عربستان کنار گذاشته شد.

اخیرا دسترسی یک گروه فراحزبی از قانونگذاران پارلمان انگلیس به او رد شد اما قرار است یک گزارش در خصوص وضعیت او قبل از کریسمس ارائه کنند. احتمالا این گزارش از دولت بعدی آمریکا متعلق به جو بایدن خواهد خواست برای رقم زدن آزادی او اعمال فشار کند.

وکلای بن نایف در نامه به یوتیوب ادعاهای مطرح شده در ویدیوی مورد مناقشه مبنی بر اینکه بن نایف آزاد است و در یک جا نیز او در کنار بایدن دیده می شود را کاملا غلط و آن را بخشی از تئوری توطئه مبنی بر اینکه او در تلاش برای تضعیف محمد بن سلمان است دانستند. آنها بیان داشتند: "وضعیت واقعی این است که موکل ما بر خلاف اراده خود و بدون اتهام از مارس ۲۰۲۰ بازداشت شده و تا به امروز نیز در بازداشت مانده است. موکل ما دسترسی محدودی به خانواده یا وکلای خود داشته و به او اجازه دیدن یک پزشک شخصی که سالهای زیادی مسئول درمانش بوده را داده نشده است."

آنها خاطر نشان کردند: چنین ارتباطی که موکل ما از آن برخوردار است بی تردید تحت نظر است. هم موکل ما و هم خانواده موکل ما نگران امنیتشان هستند و مشخص نیست آیا زندگی موکل ما و خانواده موکل ما در خطر است یا خیر.

این نامه محتوای این ویدیو مبنی بر اینکه او در حال دسیسه چینی علیه دولت عربستان است را کاملا بی اساس خواند. آنها نوشتند:"وفاداری او به ولیعهد هرگز متزلزل نشد و او همچنان به حمایت از سلطنت برقرار شده ادامه میدهد.

درخواست عربستان برای حضور در مذکرات احتمالی برجام

«فصیل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان گفت که هر گونه توافق هسته‌ای بین واشنگتن و تهران باید با رایزنی و مشورت کشورهای خلیج فارس انجام شود.

بن فرحان همچنین درباره ادعای توافق اولیه برای آشتی با قطر مواضع دیگر متحدین این کشور را همسو با ریاض ارزیابی کرد. این در حالی است که هنوز امارات و بحرین و مصر که در محاصره تحمیلی همپیمانی ریاض بودند سکوت پیشه کرده و موضعی اتخاذ نکرده‌اند.

تصویر برداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش اسرائیل

شبکه المنار با پخش یک فایل ویدئویی گزارش داد که این فیلم، دو پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد که تصاویر آنها توسط یک پهپاد حزب الله که وارد حریم هوایی اراضی اشغالی شده بود، گرفته شده است.

به گزارش المنار، در این فیلم، تصاویری از مقر "طراحی الجلیل" و پایگاه دیگری در منطقه مزارع شبعا نشان داده می‌شود.

رسانه‌های نزدیک به حزب الله گزارش دادند که ورود به حریم هوایی اراضی اشغالی در ماه گذشته به عنوان بخشی از مستندسازی از مانور ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی با لبنان انجام شد.

هنوز ارتش رژیم صهیونیستی به این خبر واکنش نشان نداده است.

نفوذ این پهپاد به آسمان منطقه الجلیل، در ۲۶ اکتبر و دومین روز مانور نظامی ارتش اسرائیل و در اوج تدابیر امنیتی و پرواز گسترده جنگنده‌ها و پهپادهای اسرائیلی در آسمان مناطق شمالی به منظور جلوگیری از ورود هرگونه پهپاد و هواپیمایی به داخل اراضی اشغالی صورت گرفته است.

این پهپاد پس از تصویربرداری از این منطقه، به سلامت به داخل لبنان بازگشته است و رادارهای ارتش اسرائیل هم نتوانستند آن را شناسایی کنند.

حمله هوایی جنگنده های سعودی-اماراتی به مناطق مسکونی یمن

جنگنده های رژیم سعودی با انجام یک حمله هوایی به منطقه مجازه اماکن مسکونی را هدف قرار دادند.

اتاق افسران ارتش یمن در تازه ترین گزارش خود عنوان کرده است که تاکنون 15 بمباران و 75 تیراندازی به سوی مواضع ارتش و نیروهای مردمی یمن صورت گرفته است.

استقبال گسترده بین‌المللی از توافق برای حل بحران قطر

کشورها و سازمان‌های مختلف از پیشرفت مذاکرات میان قطر و عربستان و توافق برای حل بحران منطقه خلیج فارس استقبال کردند.

 لولوه الخاطر، سخنگوی وزارت خارجه قطر در گفتگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه تاکیدکرد: توافق برای حل بحران منطقه خلیج فارس به نفع همه خواهد بود و ضامن وحدت مردم کشورهای حوزه خلیج (فارس) و نیز ضامن امنیت منطقه و استقلال و حاکمیت تمامی کشورهای آن است.

الخاطر گفت: بزرگترین متضرر این بحران شوری همکاری خلیج (فارس)، منطقه حوزه خلیج و منطقه بودند و حل این بحران به نفع همه خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه تاکید کرد که کشورش به این گفتگوها با رویکردی مثبت و مسؤولانه با توجه به منفعت منطقه و آینده آن ادامه خواهد داد.

او افزود: در این لحظات تنها می‌توان تلاش‌های خالصانه شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت را به یاد آورد که امروز شیخ نواف الاحمد الجابرالصباح آنها را با همان اشتیاق و خلوص ادامه می‌دهد.

محمد بن عبد الرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر هم در توییتی ضمن تشکر از تلاش‌های کویت، تاکید کرد: اولویت قطر منافع و امنیت ملت‌های حوزه خلیج و منطقه بوده و خواهد بود.

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان نیز با انتشار توییتی از تلاش‌های کویت برای نزدیک‌ کردن رویکردها و نظرات درباره بحران منطقه خلیج فارس تقدیر و تشکر کرد.

سازمان ملل نیز از نزدیک شدن به حل بحران منطقه خلیج فارس استقبال کرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای ضمن استقبال از تلاش‌های کویت برای ایجاد پل‌های تفاهم در منطقه و بیرون آن، ابراز امیدواری کرد که همه کشورهای درگیر در این اختلافات با هم برای اختلافات خود تلاش کنند.

دوجاریک در ادامه بر اهمیت اتحاد منطقه خلیج (فارس) برای صلح، امنیت و توسعه در این منطقه تاکید کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز ضمن استقبال از بیانیه وزارت خارجه کویت درباره مذاکرات نتیجه‌بخش برای حل بحران منطقه خلیج فارس، از اقدامات امیر فقید کویت و تلاش‌های امیر فعلی این کشور و نیز اقدامات دوستان کشورهای این منطقه و در راس آنها رئیس جمهور آمریکا جهت حل بحران تقدیر کرد.

همچنین این سازمان بر همبستگی و ثبات کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی که تکیه‌گاهی برای امنیت و ثبات کشورهای عضو این سازمان هستند، تاکید کرد.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز در بیانیه‌ای ضمن استقبال از بیانیه کویت اعلام کرد: این بیانیه قدرت و همبستگی شورای همکاری خلیج (فارس) و نیز توانمندی آن در پشت سر گذاشتن تمامی موانع و چالش‌ها را نشان می‌دهد.

در ادامه این بیانیه تاکید شد: مردم حوزه خلیج (فارس) از این بیانیه خوشحال بوده و به تقویت روابط کشورهای این حوزه و رویکرد آنها برای آینده منطقه هستند.

یک منبع مسؤول در دبیرخانه اتحادیه عرب اعلام کرد، احمد ابوالغیط، دبیرکل این اتحادیه از تلاش‌ها و اقداماتی که کویت در این مرحله برای از بین بردن اختلافات کشورهای عربی انجام می‌دهد، استقبال می‌کند.

این منبع به دنبال اظهارات اخیر ناصر الاحمد الصباح، وزیر خارجه کویت درباره حل بحران منطقه خلیج فارس، به نقل از ابوالغیط اعلام کرد: هرگونه اقدام عربی و صادقانه‌ای که هدف از آن پایان دادن به اختلافات عربی بر اساس شفافیت، صراحت و احترام متقابل باشد، به منزله تقویت همکاری عربی و تلاشی ستوده و قابل تقدیر است.

منبع یاد شده به نقل از دبیرکل اتحادیه عرب تاکید کرد: ادامه یافتن اختلاف‌نظرها از قدرت و توانمندی ساختار عربی در رسیدن به موضعگیری‌هایی مشترک در مورد مسایل مهم و حیاتی می‌کاهد و تنها راه واقعی برای پایان یافتن این اختلافات اعتمادسازی دوباره میان برادران از طریق نابودی ریشه‌های مشکلاتی است که اساسا به بروز اختلاف نظر منجر شدند.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد: آمریکا امید بسیاری به حل اختلافات منطقه خلیج (فارس) دارد و حل این اختلافات اقدامی مناسب برای ملت‌های منطقه است.

پامپئو در اظهارات خود در گفتگوی منامه از پیش‌بینی زمان رسیدن به چنین راه‌حلی خودداری کرد و تنها گفت: واشنگتن به تلاش‌ها برای سهولت بخشیدن به انجام گفتگوهایی برای حل این مساله ادامه خواهد داد.

ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن با استقبال از توافق‌های اعلام شده از سوی کویت در چارچوب تلاش‌ها برای حل بحران منطقه خلیج فارس اظهار کرد: بیانیه منتشر شده از سوی کویت در راستای خواسته‌های مردم منطقه از جمله رشد و شکوفایی بوده و در تقویت امنیت کشورهای عربی برای مقابله با چالش‌های مشترک نقش به سزایی دارد.

الصفدی با تقدیر از تلاش‌های گسترده صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت و تلاش‌های نواف الاحمد الجابرالصباح، امیر فعلی کویت برای پایان دادن به بحران منطقه خلیج فارس و تحقق همبستگی میان کشورهای این منطقه و نیز تلاش‌های آمریکا برای پایان دادن به این بحران تاکید کرد: پایان یافتن اختلافات منطقه خلیج فارس و رسیدن به آشتی در واقع منفعت مشترک کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی است چرا که امنیت و ثبات منطقه خلیج (فارس) پایه اصلی امنیت و ثبات کشورهای عربی است.

وزارت خارجه عمان نیز در بیانیه‌ای از بیانیه کشور کویت استقبال کرده و تلاش‌های امیر فقید کویت و نیز امیر کنونی این کشور در حل اختلافات منطقه خلیج فارس و همچنین اقدامات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مورد این بحران را ستود.

این وزاتخانه تاکید کرد: این تلاش‌ها اشتیاق همه طرف‌ها به همبستگی و ثبات کشورهای حوزه خلیج (فارس) و منطقه را برای رسیدن به توافقی قطعی که همبستگی دائم میان تمامی این کشورها را برقرار کرده و رشد و شکوفایی را برای ملت‌های آنها رقم بزند، نشان می‌دهد.

خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) نیز اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین از اقدامات کویت برای نزدیک‌سازی رویکردهای کشورهای عربی حوزه خلیج (فارس) استقبال می‌کند.

به گزارش وفا، تشکیلات خودگردان ابراز امیدواری کرد تلاش‌های کویت به موفقیت برسند و موجب تقویت همبستگی کشورهای عربی و فلسطین شوند.

همچنین تشکیلات خودگردان فلسطین از تعاملی که وزرای خارجه عربستان و قطر با اقدامات کویت داشتند، تقدیر کرد.

وزارت امور خارجه ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای از اقدامات اخیر برای حل اختلافات در خلیج استقبال و از تلاش‌های صمیمانه کویت برای یافتن راه‌حل قدردانی کرد.

در این بیانیه آمده است: امیدواریم اختلافات موجود در اسرع‌وقت از طریق گفتگوی بی‌قیدوشرط حل شود و تحریم‌های نابه‌حق علیه قطر بدون تاخیر پایان یابد. ترکیه مثل همیشه به تلاش برای امنیت و ثبات خلیج ادامه خواهد داد.

عربستان، مصر، بحرین و امارات متحده عربی ۵ ژوئن ۲۰۱۷ تمام روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع و علیه این کشور تحریم‌های اقتصادی اعمال کردند.

این کشورها قطر را به «حمایت از گروه‌های تروریستی» متهم کرده و بر دوحه یک درخواست ۱۳ ماده‌ای برای عادی‌سازی روابط با این کشور تحمیل کردند.

قطر نیز اتهامات این کشور را رد و اعلام کرد که هیچ درخواست مغایر حقوق بین‌المللی را نخواهد پذیرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 برای حل بحران منطقه خلیج فارس توافق برای حل بحران کشورهای حوزه خلیج ارتش اسرائیل پهپاد حزب الله امیر فقید کویت ثبات کشورهای تلاش های کویت حوزه خلیج کشورهای عربی امنیت و ثبات وزارت خارجه خلیج فارس بین المللی وزیر خارجه تلاش ها بیانیه ای جنگنده ها بن سلمان موکل ما محمد بن بن نایف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و سیزدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

درخواست ماکرون از نتانیاهو درباره مذاکرات با محوریت غزه ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۱۴:۰۳

رئیس جمهور فرانسه یکشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد. ماکرون از نتانیاهو خواست تا مذاکرات با حماس برای آتش‌بس در غزه را «تکمیل» کند.

کاخ الیزه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد فرانسه به طور کامل از تلاش‌های میانجی‌گری جاری با هدف آتش‌بس در غزه حمایت می‌کند.

به نقل از ب.اف.ام.تی.وی، امانوئل ماکرون ادامه داد: «سرنوشت فلسطینیان در غزه دیگر نمی‌تواند در معرض فعالیت‌های حماس باشد و عملیات اسرائیل باید متوقف شود.»

رئیس جمهور فرانسه از نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا این مذاکرات را که می‌تواند به آزادی اسیران صهیونیست، حفاظت از غیرنظامیان از طریق آتش‌بس و کاهش تنش منطقه‌ای منجر شود، به پایان برساند.

بیانیه کاخ الیزه می‌افزاید: فرانسه همچنین «مخالفت قاطع خود با حمله اسرائیل به رفح» را یادآور شد و بار دیگر به وضعیت اضطراری بشردوستانه در نوار غزه اشاره کرد.

حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۱۴:۰۱

رسانه های رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه از شلیک هفتاد فروند موشک از جنوب لبنان به سمت منطقه اشغالی جولان سوریه و منطقه اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

خبرنگار المیادین نیز از شنیده شدن صدای آژیر خطر در جولان اشغالی خبر داد و به شلیک دهها موشک از جنوب لبنان به سمت اصبع الجلیل و جولان اشغالی اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار المیادین، موج دوم حملات موشکی از جنوب لبنان به سمت اصبع الجلیل و جولان اشغالی انجام شده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که از صهیونیست ها در منطقه جولان اشغالی خواسته شده که به پناهگاه امن بروند.

این رسانه ها گزارش دادند که طی دقایق اخیر حدود هفتاد موشک به منطقه جنوب منطقه جولان اشغالی شلیک شده است.

حزب الله لبنان نیز اعلام کرد که با دهها موشک کاتیوشا مقر فرماندهی لشکر جولان در پایگاه نفح در این منطقه اشغالی را هدف قرار داده است.

منابع مذکور مدعی رهگیری برخی موشکها شدند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی مدعی حملات هوایی به مراکز حزب الله در مناطق «السفری»، «رامیه» و «عیتا الشعب» در جنوب لبنان شد.

اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

این رادیو افزود که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی اخیرا خبر داده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا داده است.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در غزه را بست

منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه را بسته است.

به گزارش الجزیره، در پی حمله موشکی مقاومت فلسطین به پایگاه نظامیان صهیونیست در منطقه کرم ابوسالم که با گذرگاه این منطقه که به همین نام است حدود ۲ کیلومتر فاصله دارد، ارتش رژیم صهیونیستی این گذرگاه را به روی کمک‌های بشردوستانه به غزه بست.

پیش تر دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حمله موشکی به پایگاه نظامیان این رژیم در کرم ابوسالم سه نظامی این رژیم کشته و ۹ نفر دیگر زخمی شدند.

گردان‌های شهید عزالدین القسام عصر یکشنبه اعلام کرد که تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه کرم ابوسالم و محوطه آن در نوار غزه را با راکت‌های «رجوم» هدف قرار داده است.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن دست کم ۱۱ نظامی صهیونیست در جریان این حمله گردان‌های القسام اذعان کردند.

برخی از این رسانه‌ها نیز به کشته شدن چهار نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در این حمله اعتراف کردند.

سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد

کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در پایتخت گامبیا، نسل کشی ساکنان نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و خواستار مجازات آن شدند.

شرکت کنندگان در این اجلاس خواستار برقراری آتش بس فوری، دائم و بدون قید و شرط در نوار غزه شدند.

«حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز خواستار افزایش تلاش ها و همبستگی و همکاری بیشتر در راستای خدمت به فلسطین شد.

پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی از روز شنبه با حضور ۵۷ کشور در شهر «بانجول» پایتخت گامبیا آغاز شد.

در این نشست با شعار « ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو برای توسعه پایدار» برگزار شد، موضوعات جهانی بویژه مسئله فلسطین و جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

 

دیگر خبرها

  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق