Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان درباره تامین آب شرب شهر کرمان از طریق خطوط انتقال آب از خلیج فارس بیان کرد: با توجه به جلساتی که در تهران داشته‌ایم و بررسی های صورت گرفته، در چشم انداز کوتاه مدت هیچ راهی برای تامین آب شرب هم شهر کرمان و هم شهرهای شمالی استان غیر از آب خلیج فارس وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی زینی وند در اولین جلسه ستاد بحران استان کرمان در سال 1400 با اشاره به گزارشات هواشناسی و سایر دستگاه ها، خطاب به مدیران دستگاه ها گفت: چنین تجربه خشکسالی در سال های گذشته نداشته ایم و انتظار داریم که مدیران پیش بینی تبعات خشکسالی را داشته باشند و از مطرح کردن مسایل کلی بدون نتیجه خودداری کرده و اقداماتی که می تواند ما را از این بحران عبور دهد، در این جلسات بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان اظهار داشت: با توجه به گزارشات دستگاه ها، وارد شدن خسارت خشکسالی و سرمازدگی به صورت همزمان در چند سال اخیر کم سابقه بوده است.

وی به موضوع سرمازدگی اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه سرمازدگی در شمال و جنوب استان خسارت زیادی به کشاورزان وارد شده که موضوع خسارت جنوب در سازمان برنامه و بودجه مطرح و در حال پیگیری جبران خسارت کشاورزان این منطقه هستیم و با توجه به اینکه خسارت سنگین سرمازدگی به محصولات کشاورزی شمال استان نیز وارد شده باید هر چه سریعتر جمع بندی میزان خسارت سرمازدگی شمال استان نیز انجام شود تا بتوانیم برای جبران خسارت وارده پیگیری های لازم را از تهران داشته باشیم.

زینی وند به مسئولان مربوطه دستور لازم برای پیگیری استمهال وام های کشاورزان را داد و در ادامه گفت: باید با این اقدام مقداری از درد کشاورزان را التیام ببخشیم.

مقام عالی دولت در استان کرمان در ادامه به موضوع خشکسالی پرداخت و خطاب به مدیران گفت: به تناسب وضعیتی که وجود دارد باید خود را آماده کنیم تا وضعیت را به بهترین نحو ممکن مدیریت کرده لذا مسئولین استانی هر کاری که می توانند برای رفع کم آبی استان مخصوصا مشکل آب شرب انجام دهند.

وی با اشاره به حفر 7 حلقه چاه برای تامین آب شرب شهر کرمان عنوان کرد: برای وارد شدن این چند حلقه چاه به مدار آبی، باید به صورت شبانه روزی کار کرد تا هرچه زودتر این حلقه های چاه ، به شبکه آب وصل شوند و اگر این امکان وجود داشته باشند می توان چاه های کشاورزی را به صورت موقت اجاره کرد.

استاندار کرمان تاکید کرد: اگر همه ظرفیت های استان نیز به کار بگیریم باز هم به میزانی با شرایط سختی در تابستان، روبرو خواهیم بود اما به هیچ عنوان نباید اجازه داد این سختی به مردم انتقال پیدا کند.

استاندار کرمان به موضوع تامین آب شرب شهر کرمان از طریق خطوط انتقال آب از خلیج فارس نیز اشاره و بیان کرد: با توجه به جلساتی که در تهران داشته‌ایم و بررسی های صورت گرفته، در چشم انداز کوتاه مدت هیچ راهی برای تامین آب شرب هم شهر کرمان و هم شهرهای شمالی استان غیر از آب خلیج فارس وجود ندارد.

وی ادامه داد: برای اجرای این پروژه 90 کیلومتر لوله گذاری با اعتباری بالغ بر 1000 میلیارد تومان نیاز داریم که ما جسارت به خرج داده و به دولت پیشنهاد داده ایم که نصف این اعتبار را در استان تامین کنیم و دولت و وزارت نیرو نیز 50 درصد دیگر آن را تامین کنند تا به صورت اورژانسی این پروژه را اجرا کنیم ولی قطعا این پروژه امسال به اتمام نمی رسد بنابراین امسال را باید مدیریت کنیم.

زینی وند افزود: امیدواریم با پیگیری‌های جدی که نمایندگان استان در خانه ملت و شرکت های بزرگ با سازمان برنامه و بودجه دارند، بتوانیم 90 کیلومتر این پروژه را در آینده نزدیک اجرا کرده تا تنش های آبی شهر کرمان و برخی از شهرهای شمالی استان به صورت کوتاه مدت کاهش پیدا کند.

وی در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره پایگاه امداد و نجات واقع در کیلومتر 75 جاده شهداد – نهبندان که به دلیل سیل سال 98، 14 کیلومتر از این مسیر تخریب شده است، اظهار کرد: وزارت کشور، وقت مشترکی به ما و استان سیستان و بلوچستان برای امنیت کویر داده و استقرار این پایگاه برای استان ضروری است و ما نمی توانیم این پایگاه را جابجا یا بلاتکلیف بگذاریم بنابراین استقرار این پایگاه امری ضروری است.

زینی وند در ادامه گریزی به وضعیت کرونایی استان زد و تصریح کرد: کاهش محدودیت ها دست استاندار نیست بلکه به میزان رعایت پروتکل ها بهداشتی توسط مردم و مسئولین بستگی دارد و در کرمان با توجه به وضعیت موجود مجبوریم حداکثر محدودیت ها را اجرا کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایگاه امداد و نجات سرمازدگی زینی وند علی زینی وند استانداری کرمان علی زینی وند زینی وند علی زینی وند استاندار کرمان زینی وند استاندار کرمان آب خلیج فارس استقرار پایگاه امداد و نجات وضعیت کرونایی استان خطوط انتقال آب از خلیج فارس خسارت خشکسالی و سرمازدگی تامین آب شرب شهر کرمان استاندار کرمان خلیج فارس کوتاه مدت زینی وند هم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدرسول موسوی صبح یکشنبه در نشست «پیشینه‌شناسی رویکردهای اسلامی به علوم انسانی» اظهار کرد: یکی از مباحثی که در نظام جمهوری اسلامی مهم است، مباحث علوم انسانی است، به این معنا که علوم انسانی باید بومی شود و به تعبیر دقیق‌تر اسلامی‌سازی علوم انسانی یعنی نگاه ما به انسان یک نگاه معنوی و الهی باشد.

وی با بیان اینکه رویکرد کشورهای غربی به علوم انسانی غالباً اومانیستی و انسان‌محوری است. طبیعتاً هنگامی که اختلاف مبنایی حاصل شد، در شاخه‌ها و فروع نیز به طریق اولی اختلافاتی وجود دار.، تصریح کرد: در این زمینه تاکنون کتاب‌های زیادی در زمینه اسلامی ساز علوم انسانی نوشته شده است و دیدگاه‌ها و نظریه‌های زیادی در این زمینه وجود دارد اما در این میان باید مورد توجه باشد، روش شناسی است.

مدیر گروه و عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی (ره) با اشاره به ۲ دیدگاه در رابطه با اسلامی‌سازی علوم انسانی گفت: یک دیدگاه از منظر فلسفی بررسی می‌شود، یعنی از دانش و علم فلسفه به ویژه حکمت متعالیه که ملاصدرا آن را بنیان نهاده، برای اسلامی‌سازی علوم انسانی استفاده شود البته فارابی نیز از فیلسوفانی است که از او به عنوان مؤسس توسعه فلسفه به علوم اجتماعی و انسانی یاد می‌شود.

وی با بیان اینکه از آنجایی در یونان هم دیدگاهی اجتماعی نسبت به علوم انسانی وجود داشت و علوم انسانی دارای جایگاه بود؛ پس پیوندی میان فلسفه و دانسته‌های اجتماعی و علوم انسانی از ابتدا در یونان وجود داشته است، افزود: پس از ورود فلسفه به حوزه اسلامی توسط مسلمانان و فیلسوفانی همچون خواجه نصیرالدین طوسی، بوعلی سینا، فارابی و… نگاه به فلسفه چنین بود که بر علوم انسانی مسلط است.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به اینکه استفاده از قرآن و سنت، روشی دیگر در رابطه با اسلامی‌سازی علوم انسانی است، اضافه کرد: پیشینه این روش نیز به مفسرینی باز می‌گردد که از نگاه قرآن و حدیث مطالبی را بیان کردند.

وی درخصوص طبقه‌بندی تفسیرهای قرآنی نیز گفت: یکی از این تفاسیر، تفسیرهای اجتماعی، تفاسیری هستند که به مردم، جامعه و نیازهای اجتماعی توجه دارند. تفاسیر عصری (زمانی) هم مسائل روز و مورد نیاز را بیان می‌کنند. دسته سوم نیز شامل تفاسیر موضوعی هستند که نیازهای جامعه را بر مبنای آیات قرآن پاسخ می‌دهند. یعنی موضوع از جامعه استخراج شده و براساس قرآن بررسی می‌شود. کتاب «سنت‌های تاریخ در قرآن» از شهید سید محمد باقر صدر نیز در راستای تفسیر موضوعی است.

مدیر گروه و عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی (ره) اضافه کرد: در بحث اسلامی‌سازی علوم انسانی، چه با روش فلسفی و استفاده از ایده‌های فیلسوفان و چه با روش تفسیری، منابع و پیشینه متعددی وجود دارد.

وی با تقسیم تفسیر موضوعی به دو نوع درون قرآنی و برون قرآنی گفت: منظور از تفسیر موضوعی درون قرآنی آن است که موضوع در قرآن وجود دارد و تفسیر موضوعی برون قرآنی به مسائل روز و دانش‌های بشری اشاره دارد.

حجت‌الاسلام موسوی در خصوص کارکردهای خانواده در زمینه اسلامی سازی علوم انسانی ابراز کرد: پیدایش کارکردهای خانواده در غرب مطرح شد و کتاب‌های متعددی نیز در این رابطه نوشته‌اند. به طور کلی ۲ شاخه و مکتب فکری در تمام عرصه‌ها میان غربیان رواج دارد که مباحث را به دو شاخه ساختارگرایی و کارکردگرایی تقسیم می‌کند.

وی تأکید کرد: ساختارگرایان معتقد بودند در موضوعات علوم انسانی باید به مبادی، ساختارها، اصول و ریشه‌ها نگریست اما به فواید و منافع کمتر توجه داشته اند. کارکردگرایان نیز در پی تحولاتی که در غرب به وجود آمد، منفعت‌گرا شدند و به سمت بیان کارکردها و فواید رفتند.

این پژوهشگر دینی که بر این باور است خانواده از مباحث بین رشته‌ای است، گفت: هم در روان‌شناسی و هم در جامعه‌شناسی این امر مورد بحث قرار می‌گیرد. اما از آنجا که مبحثی اجتماعی به‌شمار می‌رود، پس جامعه‌شناسان بیشتر به آن پرداخته‌اند.

وی اضافه کرد: جامعه‌شناسان کارکردگرا نیز بحثی با عنوان «کارکردهای خانواده» را مطرح کردند. برای مثال بحث تولید مثل و تنظیم و کنترل نسل را از کارکردهای خانواده برشمردند.

کد خبر 6097051

دیگر خبرها

  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • وطن من | کلوت‌های شهداد کرمان
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی‌
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی