Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@17:26:47 GMT

مهلت ارسال مقالات همایش ملی خلیج‌فارس تمدید شد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۴۴۶۴

مهلت ارسال مقالات همایش ملی خلیج‌فارس تمدید شد

بنیاد ایران‌شناسی با توجه به استقبال اساتید، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان از همایش ملی «خلیج‌فارس» و درخواست‌های مکرر نسبت‌ به تمدید مهلت ارسال مقالات، تاریخ برگزاری و مهلت ارسال مقالاتِ این همایش را تمدید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی بنیاد ایران‌شناسی بر طبق اعلام دبیرخانه همایش ملی خلیج‌فارس،‌ زمان برگزاری همایش در تاریخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ و مهلت ارسال متن کامل مقالات (چکیده به همراه اصل مقالات) تا پایان شهریورماه تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با اعلام حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه استنادی سیویلیکا (CIVILICA)  از همایش ملی خلیج‌فارس، کلیۀ مقالات در این پایگاه‌های استنادی نمایه خواهند شد. شرکت‌کنندگان می‌توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی این همایش و دریافت گواهی آن بهره‌مند شوند.

بنیاد ایران‌شناسی در ادامۀ مجموعه‌همایش‌های خود در حوزۀ «ایران‌شناسی» و «مطالعات خلیج‌فارس»، همایش ملی خلیج‌فارس را با محوریت «جزایر و کرانه‌های خلیج‌فارس در گسترۀ تاریخ، فرهنگ و تمدّن»، ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ برگزار می‌کند.

پوستر همایش ملی «خلیج‌فارس»

علاقه‌مندان جهت ارسال مقالات و شرکت در این همایش می‌توانند به سامانۀ https://province.iranology.ir/persiangulf مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینۀ مشارکت در این رویداد ملی با دبیرخانه همایش به شماره ۰۲۱۸۸۶۰۸۹۳۱ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همایش ملی خلیج فارس بنیاد ملی ایران شناسی خليج فارس همایش ملی خلیج فارس ارسال مقالات ایران شناسی مهلت ارسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟